Traxxas Stampede 4x4 XL5 [Brushed] Blue

De Stampede is een 1:10 Monster Truck van het bekende en zeer populaire merk Traxxas. De Stampede biedt de rc enthousiasteling snelheid, actie en fun voor een leuke prijs. De Traxxas Stampede is uitgerust met een snelle Titan 12-turn 550 motor en High Current XL-5 Snelheidsregelaar. De 12 Turn motor geeft de Monster Truck goede acceleratie en voornamelijk ook een hoge topsnelheid van ongeveer 55 km/h. Onderhoud aan de motor is minimaal en voor een brushed type motor is de Titan ongelooflijk duurzaam. Een van de redenen hiervoor is de luchtkoeling die de motor ontvangt van een geïntegreerde koelventilator. De Snelheidsregelaar is zodanig afgesloten, dat deze waterbestendig is, waardoor het model ook in modder, sneeuw etc te gebruiken is. Traxxas is het grootste en meest bekende RC merk in de wereld en elk rc model van Traxxas is uitgevoerd met de nieuwste en beste technologie. Een van deze technologieen is de training mode, die is ontwikkeld voor de beginnende rijder. Indien deze wordt ingeschakeld, wordt de snelheid van de auto beperkt met 50%. Zo kan ook de onervaren rijder deze Truck leren rijden. Een andere technologie is de automatische shutdown functie die de snelheidsregelaar beschermd tegen oververhitting. Kracht naar de wielen wordt geregeld door de efficiënte 3-tandwiels transmissie, met gesloten kogellagers en soepel-lopende telescopische aandrijfassen. Daarbij is het differentieel uitgerust met geharde stalen tandwielen die nooit aangepast hoeven te worden. Zoals de naam al zegt is dit een 4x4 oftewel vierwielaangedreven auto, uitgerust met prijswinnende Slash 4x4 aandrijf systeem is deze Stampede op elk terrein in te zetten. Daar houdt de Stampede het niet bij, het fiber-composiet chassis, ontworpen voor extreme controle, heeft een inline batterij plaatsing, samen met de "lay-down" gemonteerde stuurservo geeft dit je nog meer controle over het rijgedrag van je auto. Dit model wordt volledig rijklaar geleverd inclusief de nieuwste 2.4GHz TQ pistoolzender, 8.4V NiMH Accu, lader en 2 jaar garantie. 

Meer details

De Stampede is een 1:10 Monster Truck van het bekende en zeer populaire merk Traxxas. De Stampede biedt de rc enthousiasteling snelheid, actie en fun voor een leuke prijs. De Traxxas Stampede is uitgerust met een snelle Titan 12-turn 550 motor en High Current XL-5 Snelheidsregelaar. De 12 Turn motor geeft de Monster Truck goede acceleratie en voornamelijk ook een hoge topsnelheid van ongeveer 55 km/h. Onderhoud aan de motor is minimaal en voor een brushed type motor is de Titan ongelooflijk duurzaam. Een van de redenen hiervoor is de luchtkoeling die de motor ontvangt van een geïntegreerde koelventilator. De Snelheidsregelaar is zodanig afgesloten, dat deze waterbestendig is, waardoor het model ook in modder, sneeuw etc te gebruiken is. Traxxas is het grootste en meest bekende RC merk in de wereld en elk rc model van Traxxas is uitgevoerd met de nieuwste en beste technologie. Een van deze technologieen is de training mode, die is ontwikkeld voor de beginnende rijder. Indien deze wordt ingeschakeld, wordt de snelheid van de auto beperkt met 50%. Zo kan ook de onervaren rijder deze Truck leren rijden. Een andere technologie is de automatische shutdown functie die de snelheidsregelaar beschermd tegen oververhitting. Kracht naar de wielen wordt geregeld door de efficiënte 3-tandwiels transmissie, met gesloten kogellagers en soepel-lopende telescopische aandrijfassen. Daarbij is het differentieel uitgerust met geharde stalen tandwielen die nooit aangepast hoeven te worden. Zoals de naam al zegt is dit een 4x4 oftewel vierwielaangedreven auto, uitgerust met prijswinnende Slash 4x4 aandrijf systeem is deze Stampede op elk terrein in te zetten. Daar houdt de Stampede het niet bij, het fiber-composiet chassis, ontworpen voor extreme controle, heeft een inline batterij plaatsing, samen met de "lay-down" gemonteerde stuurservo geeft dit je nog meer controle over het rijgedrag van je auto.

Dit model wordt volledig rijklaar geleverd inclusief de nieuwste 2.4GHz TQ pistoolzender, 8.4V NiMH Accu, lader en 2 jaar garantie.

Nog geen opmerkingen

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen nieuw commentaar plaatsen.