RC Outlet geeft 2 jaar Garantie op Traxxas produkten

RC Outlet biedt 2 jaar garantie op alle Traxxas produkten en we doen ons uiterste best om onze klanten zo goed mogelijk te bedienen, zo hebben we een uitgebreide winkel met deskundig personeel, snelle levering, worden uw mailtjes binnen 1 werkdag beantwoord en hebben wij een gratis helpdesk servicenummer om al uw vragen te beantwoorden. Naast verkopen in onze winkel zijn er steeds meer vaste RC Outlet klanten die gebruik maken van onze online diensten, daarom begrijpen wij als geen ander dat u zich als klant zorgen kunt maken over garantie, wanneer er onverhoopt iets mankeert aan een geleverd produkt. Om u ervan te overtuigen dat wij naast bovengenoemde ook een zeer goede service bieden wat betreft garantie lichten we hieronder enkele belangrijke punten toe.

 

 

Wat valt er precies onder de Garantie?

Traxxas is het absolute RC Topmerk van dit moment en om dit te bewijzen levert RC Outlet alle Traxxas produkten met 2 jaar volledige garantie! Deze garantie geldt voor alle elektronische componenten, met uitzondering van de motor, omdat dit een slijtend onderdeel is. Is een elektronisch onderdeel defekt? Dan kunt u dit bij ons melden en altijd kosteloos omwisselen voor een nieuw onderdeel! Dat is de service die bij Traxxas hoort!

 

 

Eigen Reparatieservice

RC Outlet heeft eigen Traxxas specialisten en reparateurs, waardoor u zeker bent van een snelle reparatieservice, mocht dit onverhoopt nodig zijn. In het algemeen worden produkten binnen 1 week gerepareerd.

 

 

Schade bij Ontvangst

De door ons verstuurde produkten worden zeer zorgvuldig verpakt om te voorkomen dat er tijdens de verzending schade aan het produkt kan ontstaan. Het is echter nooit geheel uit te sluiten dat een pakket onderweg beschadigd raakt. Mocht dit het geval zijn, dan kunt u contact met ons opnemen en wordt ervoor gezorgd dat u binnen enkele dagen een vervangend produkt toegezonden krijgt.

 

 

Elektronische Onderdelen

Veel van onze produkten bestaan uit elektronische elementen van hoge kwaliteit. Mocht er een probleem zijn met een van de elektronische onderdelen, sturen wij u in de regel kosteloos een vervangend onderdeel toe, waarna u ons het kapotte onderdeel terugstuurt. Zo bent u op een snelle manier geholpen! Tevens is het mogelijk om langs te komen in onze winkel in Herkenbosch om uw produkt te laten repareren, dit zal echter vaak niet direct kunnen worden gedaan, maar uw produkt zal worden ingenomen waarna u bericht krijgt wanneer uw produkt is gerepareerd. Voor meer informatie kunt u in onze algemene voorwaarden kijken of contact met ons opnemen.