Algemene bedrijfsinformatie over RC Outlet

RC Outlet is onderdeel van de voor velen bekende modelbouwshop Monstercars en richt zich volledig op het merk Traxxas. Traxxas is momenteel het grootste en meest verkochte merk op RC gebied, vanwege de hoge kwaliteit, maar ook om het feit dat er zeer populaire trends worden verwerkt binnen de produkten zoals de Monster Jam serie. Door de grote mate van populariteit is er een zeer groot aanbod aan produkten en accessoires voor de Traxxas modellen te verkrijgen en dit heeft in de meeste webshops geleid tot een chaotische en onoverzichtelijke massa. Omdeze reden heeft Monstercars er voor gekozen een nieuwe site volledig te wijden aan Traxxas om het voor alle Traxxas liefhebbers zo eenvoudig mogelijk te maken om produkten voor uw specifieke model te vinden. Alle produkten zijn namelijk opgedeeld per type model. Zoekt u dus een Upgrade onderdeel voor uw Slash 4x4? Dan gaat u eenvoudig naar de categorie "Tuning parts en Upgrades" en gaat u naar het model van uw keuze en vindt dan enkel onderdelen voor uw model, eenvoudiger kan het niet. RC Outlet heeft het grootste assortiment op Traxxas gebied van Nederland en heeft alle modellen, maar ook alle onderdelen op voorraad, u weet dan ook altijd zeker dat u bij ons vindt wat u zoekt.

 

Adresgegevens

RC Outlet

Veldweg 18

6075NL Herkenbosch [bij Roermond, Limburg]

Nederland

 

Contactgegevens

Telefoonnummer: +31 (0)475-202-015 [Ma-Vr 11.00 - 17.00]

Email: info@rcoutlet.nl


Onze Showroom in Herkenbosch

Onze showroom in Herkenbosch is met momenteel 100 een van de grootste RC Shops van Nederland en dat moet u een keer hebben gezien. Werkelijk alle Traxxas modellen staan hier uitgestald en alle onderdelen en tuning parts kunt u hier vinden. Uiteraard staan al onze medewerkers klaar om u uitgebreid voor te lichten en te kijken naar uw wensen als klant.

 

 

Openingstijden

Ma: Gesloten

Di: 13.00 - 17.00

Wo: Gesloten

Do: Gesloten

Vr: 13.00 - 17.00

Za: Op afspraak

Zo: Gesloten

 

BTW en KvK gegevens

KvK-nummer: 58322205

BTW-nummer: NL852985071B01

 

Bankgegevens Nederland

ING Rekeningnummer Nederland: 3845802

Ter name van: Easy Trade BV

IBAN: NL58 INGB 0003 8458 02

BIC: INGBNL2A

 

Bankgegevens België

ING Rekeningnummer Belgie: 363-0557525-09

Ter name van: VOF Alysian Technologies

IBAN: BE52 3630 5575 2509

BIC: BBRUBEBB

 

Lokatie en Routeplanner RC Outlet

RC Outlet is gevestigd in Herkenbosch op enkele kilometers ten oosten van Roermond, nabij de grens met Duitsland in hetzelfde pand als Monstercars. Hieronder ziet u de exacte locatie van RC Outlet aangegeven, u kunt met de "+-knop" linksboven in- en uitzoomen om een duidelijker beeld te krijgen van waar RC Outlet precies gevestigd is. Tevens kunt u op de link "Hier naartoe" drukken om een routebeschrijving naar RC Outlet aan te maken.


View Larger Map