Betaalmethodes

RC Outlet biedt haar klanten een zo breed mogelijk aantal opties aan om mee te betalen, zodat u op de manier kunt betalen zoals u dat wilt. Tevens staan wij garant voor beveiligde betaalmethodes zoals iDEAL, Creditcard en Paypal en kunt u uw bestelling onder Rembours laten versturen. Alle mogelijke betaalmethodes en de uitleg hiervan vindt u hieronder.

 

 

Betalen met iDEAL

iDEAL is de meest gebruikte methode om via internet uw betaling te doen. De grootste banken hebben deze betaalmethode ontwikkeld om de betaling van onlineproducten en -diensten gemakkelijk te maken. iDEAL is online betalen via internetbankieren met uw eigen bank. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

Betalen met iDEAL doet u in een paar stappen:

  • U bestelt een product
  • Kies iDEAL als betaalmethode
  • Selecteer de bank waar u uw bankzaken al online regelt
  • U komt direct in het bekende internetbankierprogramma van uw bank
  • De relevante gegevens van uw aankoop zijn al ingevuld
  • Op de voor u bekende manier keurt u de betaling goed
  • U ontvangt een bevestiging van uw bank
  • U keert terug naar de webwinkel, bestelling en betaling geslaagd!

 

 

Betalen via overschrijving

Deze methode kunt u kiezen wanneer u het aankoopbedrag zelf wilt overmaken door middel van een acceptgiro of internet bankieren, u maakt het aankoopbedrag dan vooraf over naar onze rekening. Indien u deze methode wilt gebruiken kiest u bij het afrekenen voor de optie "Betaal via een overschrijving". U krijgt nadat u besteld hebt een bevestigingsmail met daarin alle gegevens omtrent uw bestelling. U kunt het totaalbedrag dat hierin vermeld staat overmaken naar de rekening die vermeld staat onder Bedrijfsgegevens en in deze bevestigingsmail. Vermeld u duidelijk het ordernummer van uw bestelling als omschrijving bij uw betaling.

 


Betalen onder Rembours / Betalen bij aflevering

Bij GLS Cash Service / Rembours betaalt u de produkt- en verzendkosten pas wanneer het produkt bij u thuis afgeleverd wordt en loopt u geen onnodig risico. De kosten voor deze service bedragen € 14.95. Deze service is enkel beschikbaar binnen Nederland en is helaas NIET te combineren met onze Snelservice. Uw produkt wordt na bestelling binnen 1 werkdag verstuurd en zal binnen 2 werkdagen bij u thuis worden bezorgd (met uitzondering van bijzondere situaties en feestdagen). U dient het aankoopbedrag contant en gepast e betalen, zorgt u er daarom voor dat u hier rekening mee houdt.

 


Betalen met Paypal / Credit Card

Paypal is een betaalsysteem dat waarbij een Paypal rekening geopend dient te worden. Wanneer u een Paypal rekening hebt bent u in staat geld dat op deze rekening staat te gebruiken, maar ook via deze Paypal Account met behulp van uw Credit Card te betalen. Het grote voordeel van Paypal is dat het snel en veilig is, doordat het aankoopbedrag verzekerd is wanneer een order niet wordt geleverd door de verkopende partij.