Traxxas Spartan [Brushless] Red

Het Amerikaans Topmerk Traxxas Introduceert zijn vlaggenschip in zijn Boot Segment, de Traxxas Spartan VXL, een super snelle boot waarmee snelheden van maar liefst 80 km/h haalbaar zijn (bij gebruik van 2 x 11.1V lipo accu's). Met de standaard accu's zal de boot ruim 55 km/h varen. De Spartan is met ruim een meter lengte echt heel erg groot en is hierdoor zeer indrukwekkend. De Traxxas Spartan is uitgevoerd met een quick release module zodat de electronica makkelijk uitneembaar is. Omdat de aanwezige accu bakken lang zijn kun je zelf het gewichtspunt bepalen door de accu's verder naar voren of naar achteren te plaatsen. De Traxxas Spartan is uitgerust met de nieuwste Special Edition 2.4GHz TQi pistoolzender met bluetooth waarmee u de ESC zeer eenvoudig kunt programmeren en u belangrijke info kunt uitlezen zoals de snelheid voor ultieme controle! Met het Traxxas Link systeem maak je geen gebruik van kristallen. Je hoeft je dus geen zorgen meer te maken als je met meerdere personen tegelijk gaat varen, de zenders zullen namelijk niet op elkaar storen.   De Traxxas Spartan is Ready to Run en wordt volledig vaarklaar geleverd inclusief de nieuwste 2.4GHz TQi pistoolzender met bluetooth, Accu, lader en 2 jaar garantie. 

Meer details

Het Amerikaans Topmerk Traxxas Introduceert zijn vlaggenschip in zijn Boot Segment, de Traxxas Spartan VXL, een super snelle boot waarmee snelheden van maar liefst 80 km/h haalbaar zijn (bij gebruik van 2 x 11.1V lipo accu's). Met de standaard accu's zal de boot ruim 55 km/h varen. De Spartan is met ruim een meter lengte echt heel erg groot en is hierdoor zeer indrukwekkend. De Traxxas Spartan is uitgevoerd met een quick release module zodat de electronica makkelijk uitneembaar is. Omdat de aanwezige accu bakken lang zijn kun je zelf het gewichtspunt bepalen door de accu's verder naar voren of naar achteren te plaatsen. De Traxxas Spartan is uitgerust met de nieuwste Special Edition 2.4GHz TQi pistoolzender met bluetooth waarmee u de ESC zeer eenvoudig kunt programmeren en u belangrijke info kunt uitlezen zoals de snelheid voor ultieme controle! Met het Traxxas Link systeem maak je geen gebruik van kristallen. Je hoeft je dus geen zorgen meer te maken als je met meerdere personen tegelijk gaat varen, de zenders zullen namelijk niet op elkaar storen.

 

De Traxxas Spartan is Ready to Run en wordt volledig vaarklaar geleverd inclusief de nieuwste 2.4GHz TQi pistoolzender met bluetooth, Accu, lader en 2 jaar garantie.



Nog geen opmerkingen

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen nieuw commentaar plaatsen.