Traxxas Ford F-150 SVT Raptor XL5 [Brushed] Grey

De Ford F-150 SVT Raptor is een 1:10 Truck van het bekende en zeer populaire merk Traxxas. Traxxas introduceert de 'Ford Raptor', een nieuwe electro offroad race truck welke is gebaseerd op de korte baan CORR race trucks; race trucks met meer dan 800pk. De Ford Raptor biedt de rc enthousiasteling snelheid, actie en fun voor een leuke instapprijs. De Traxxas Ford Raptor is uitgerust met een snelle luchtgekoelde Titan 12-turn 550 modified motor en High Current XL-5 Snelheidsregelaar. De 12 Turn motor geeft de Ford Raptor goede acceleratie en voornamelijk ook een hoge topsnelheid van ongeveer 55 km/h. Onderhoud aan de motor is minimaal en voor een brushed type motor is de Titan ongelooflijk duurzaam. Een van de redenen hiervoor is de luchtkoeling die de motor ontvangt van een geintegreerde koelventilator. De Snelheidsregelaar is zodanig afgesloten, dat deze waterbestendig is, waardoor het model ook in modder, sneeuw etc te gebruiken is. Traxxas is het grootste en meest bekende RC merk in de wereld en elk rc model van Traxxas is uitgevoerd met de nieuwste en beste technologie. Een van deze technologieen is de training mode, die is ontwikkeld voor de beginnende rijder. Indien deze wordt ingeschakeld, wordt de snelheid van de auto beperkt met 50%. Zo kan ook de onervaren rijder de modellen van Traxxas leren rijden. Een andere technologie is de automatische shutdown functie die de snelheidsregelaar beschermd tegen overhitting. De aandrijving is uitgerust met een Torque-Control slipperclutch welke de tandwielen beschermd, een tandwiel differentieel met stalen tandwielen en 'high-quality' metalen turnbuckles.    De Traxxas Ford Raptor wordt compleet geassembleerd en rijklaar geleverd inclusief de nieuwste 2.4GHz TQ pistoolzender, 8.4V NiMH Accu, lader en 2 jaar garantie.

Meer details

RC Outlet
Product opties
  Hoeveelheid:   
 
Batterijen voor handzender toevoegen?
Batterijen voor handzender toevoegen?
Led verlichting met korting toevoegen?
Led verlichting met korting toevoegen?
Extra accu met korting toevoegen?
Extra accu met korting toevoegen?
Extra lader met korting toevoegen?
Extra lader met korting toevoegen?
Reserveonderdelenset met korting toevoegen?
Reserveonderdelenset met korting toevoegen?
Onboard Mini Camera met korting toevoegen?
Onboard Mini Camera met korting toevoegen?
Onderhoudset toevoegen?
Onderhoudset toevoegen?
Wheeliebar met korting toevoegen?
Wheeliebar met korting toevoegen?
  Hoeveelheid:   

De Ford F-150 SVT Raptor is een 1:10 Truck van het bekende en zeer populaire merk Traxxas. Traxxas introduceert de 'Ford Raptor', een nieuwe electro offroad race truck welke is gebaseerd op de korte baan CORR race trucks; race trucks met meer dan 800pk. De Ford Raptor biedt de rc enthousiasteling snelheid, actie en fun voor een leuke instapprijs. De Traxxas Ford Raptor is uitgerust met een snelle luchtgekoelde Titan 12-turn 550 modified motor en High Current XL-5 Snelheidsregelaar. De 12 Turn motor geeft de Ford Raptor goede acceleratie en voornamelijk ook een hoge topsnelheid van ongeveer 55 km/h. Onderhoud aan de motor is minimaal en voor een brushed type motor is de Titan ongelooflijk duurzaam. Een van de redenen hiervoor is de luchtkoeling die de motor ontvangt van een geintegreerde koelventilator. De Snelheidsregelaar is zodanig afgesloten, dat deze waterbestendig is, waardoor het model ook in modder, sneeuw etc te gebruiken is. Traxxas is het grootste en meest bekende RC merk in de wereld en elk rc model van Traxxas is uitgevoerd met de nieuwste en beste technologie. Een van deze technologieen is de training mode, die is ontwikkeld voor de beginnende rijder. Indien deze wordt ingeschakeld, wordt de snelheid van de auto beperkt met 50%. Zo kan ook de onervaren rijder de modellen van Traxxas leren rijden. Een andere technologie is de automatische shutdown functie die de snelheidsregelaar beschermd tegen overhitting. De aandrijving is uitgerust met een Torque-Control slipperclutch welke de tandwielen beschermd, een tandwiel differentieel met stalen tandwielen en 'high-quality' metalen turnbuckles. 

 

De Traxxas Ford Raptor wordt compleet geassembleerd en rijklaar geleverd inclusief de nieuwste 2.4GHz TQ pistoolzender, 8.4V NiMH Accu, lader en 2 jaar garantie.







Nog geen opmerkingen

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen nieuw commentaar plaatsen.