Traxxas XO-1 Brushless TQi TSM Super Car Red

De Traxxas XO-1 is de snelste RC Auto die tot nu toe is gemaakt. Bij de XO-1 heeft Traxxas gebruik gemaakt van de allerlaatste, maar ook allerbeste technieken binnen de RC wereld en is tevens de aandacht gevestigd op een verbluffend uiterlijk en zijn de kwaliteit en precisie in het ontwerp ongekend. Door gebruik van de nieuwe Mamba Monster Extreme snelheidsregelaar van Castle Creations en enorme Big Block Brushless motor rijdt deze wagen 100 km/uur binnen de 2,3 seconden en heeft dit model een topsnelheid van bijna 160 km/uur! De wagen heeft plaats voor 2 LiPo packs en wanneer deze 2 packs in serie geschakeld worden kan een Voltage van maar liefst 22 Volt worden gebruikt om tot deze extreme snelheden te komen. De XO-1 is voorzien van de nieuwste Special Edition 2.4GHz TQi pistoolzender met bluetooth waarmee u de ESC zeer eenvoudig kunt programmeren en u belangrijke info uit kunt lezen zoals de snelheid en de prestaties van de Traxxas XO-1 ook volledig kunt uitlezen en de snelheidsregelaar naar eigen behoefte kunt tunen, zoals hieronder te zien is. Alle eigenschappen zijn op deze manier dmv het display van je telefoon in te stellen, zoals de gevoeligheid van sturen, gasgeven en remmen,  maar ook kunnen deze gegevens worden opgeslagen om later met vrienden te delen. Speciale sensoren in de Traxxas XO-1 geven de snelheid, temperatuur en RPM door aan de zender, welke ook weer uitgelezen kunnen worden met je telefoon.    De Traxxas XO-1 wordt volledig geassembleerd en rijklaar geleverd inclusief de nieuwste Special Edition 2.4GHz TQi pistoolzender met bluetooth en 2 jaar garantie, maar zonder accu en lader. Deze kunnen hieronder wel meebesteld worden door deze te selecteren bij product opties.

Meer details

Product opties
  Hoeveelheid:   
 
Batterijen voor handzender toevoegen?
Batterijen voor handzender toevoegen?
Led verlichting met korting toevoegen?
Led verlichting met korting toevoegen?
Extra accu met korting toevoegen?
Extra accu met korting toevoegen?
Extra lader met korting toevoegen?
Extra lader met korting toevoegen?
Reserveonderdelenset met korting toevoegen?
Reserveonderdelenset met korting toevoegen?
Onboard Mini Camera met korting toevoegen?
Onboard Mini Camera met korting toevoegen?
Onderhoudset toevoegen?
Onderhoudset toevoegen?
Docking Base aan TQi Zender toevoegen?
Docking Base aan TQi Zender toevoegen?
  Hoeveelheid:   

De Traxxas XO-1 is de snelste RC Auto die tot nu toe is gemaakt. Bij de XO-1 heeft Traxxas gebruik gemaakt van de allerlaatste, maar ook allerbeste technieken binnen de RC wereld en is tevens de aandacht gevestigd op een verbluffend uiterlijk en zijn de kwaliteit en precisie in het ontwerp ongekend. Door gebruik van de nieuwe Mamba Monster Extreme snelheidsregelaar van Castle Creations en enorme Big Block Brushless motor rijdt deze wagen 100 km/uur binnen de 2,3 seconden en heeft dit model een topsnelheid van bijna 160 km/uur! De wagen heeft plaats voor 2 LiPo packs en wanneer deze 2 packs in serie geschakeld worden kan een Voltage van maar liefst 22 Volt worden gebruikt om tot deze extreme snelheden te komen. De XO-1 is voorzien van de nieuwste Special Edition 2.4GHz TQi pistoolzender met bluetooth waarmee u de ESC zeer eenvoudig kunt programmeren en u belangrijke info uit kunt lezen zoals de snelheid en de prestaties van de Traxxas XO-1 ook volledig kunt uitlezen en de snelheidsregelaar naar eigen behoefte kunt tunen, zoals hieronder te zien is. Alle eigenschappen zijn op deze manier dmv het display van je telefoon in te stellen, zoals de gevoeligheid van sturen, gasgeven en remmen,  maar ook kunnen deze gegevens worden opgeslagen om later met vrienden te delen. Speciale sensoren in de Traxxas XO-1 geven de snelheid, temperatuur en RPM door aan de zender, welke ook weer uitgelezen kunnen worden met je telefoon. 

 

De Traxxas XO-1 wordt volledig geassembleerd en rijklaar geleverd inclusief de nieuwste Special Edition 2.4GHz TQi pistoolzender met bluetooth en 2 jaar garantie, maar zonder accu en lader. Deze kunnen hieronder wel meebesteld worden door deze te selecteren bij product opties.

Nog geen opmerkingen

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen nieuw commentaar plaatsen.