Traxxas Stampede 4x4 VXL [Brushless] TSM Red

De Stampede 4WD VXL is een 1:10 Monster Truck van het bekende en zeer populaire merk Traxxas. De aandrijflijn is geschikt voor gigantische snelheden en acceleratie. De Stampede 4WD VXL van Traxxas biedt de rc enthousiasteling eengelooflijke snelheid en acceleratie. De Stampede  4WD VXL is namelijk uitgerust met een Velion 3500 Brushless Elektro motor en een Velion VXL-3S Snelheidsregelaar. Dit gecombineerd met de standaard meegeleverde 8.4 Volt accu geeft de auto een snelheid van ongeveer 75 km/h. In combinatie met een 11.1 volt lipo accu kan de snelheid oplopen tot 115 km/h. De Snelheidsregelaar is zodanig afgesloten, dat deze waterbestendig is, waardoor het model ook in modder, sneeuw etc te gebruiken is. Traxxas is het grootste en meest bekende RC merk in de wereld en elk rc model van traxxas is uitgevoerd met de nieuwste en beste technologie. Een van deze technologieen is de training mode, die is ontwikkeld voor de beginnende rijder. Indien deze wordt ingeschakeld, wordt de snelheid van de auto beperkt met 50%. Zo kan ook de onervaren rijder de Stampede VXL leren rijden. Kracht naar de wielen wordt geregeld door de efficiente 3-tandwiels transmissie, met gesloten kogellagers en soepel-lopende telescopische aandrijfassen. Daarbij is het differentieel uitgerust met geharde stalen tandwielen die nooit aangepast hoeven te worden. Voordeel van de 4WD versie ten opzichte van de 2WD versie is onder andere dat de 4WD versie een betere wegligging heeft en ook makkelijker wegkomt als deze "vast" komt te zitten.    Dit model wordt volledig geassembleerd en rijklaar geleverd inclusief de nieuwste 2.4GHz TQi pistoolzender met bluetooth, 8.4V Accu, lader en 2 jaar garantie.

Meer details

RC Outlet
Product opties
  Hoeveelheid:   
 
Batterijen voor handzender toevoegen?
Batterijen voor handzender toevoegen?
Led verlichting met korting toevoegen?
Led verlichting met korting toevoegen?
Extra accu met korting toevoegen?
Extra accu met korting toevoegen?
Extra lader met korting toevoegen?
Extra lader met korting toevoegen?
Reserveonderdelenset met korting toevoegen?
Reserveonderdelenset met korting toevoegen?
Onboard Mini Camera met korting toevoegen?
Onboard Mini Camera met korting toevoegen?
Onderhoudset toevoegen?
Onderhoudset toevoegen?
Docking Base aan TQi Zender toevoegen?
Docking Base aan TQi Zender toevoegen?
Wheeliebar met korting toevoegen?
Wheeliebar met korting toevoegen?
  Hoeveelheid:   

De Stampede 4WD VXL is een 1:10 Monster Truck van het bekende en zeer populaire merk Traxxas. De aandrijflijn is geschikt voor gigantische snelheden en acceleratie. De Stampede 4WD VXL van Traxxas biedt de rc enthousiasteling eengelooflijke snelheid en acceleratie. De Stampede  4WD VXL is namelijk uitgerust met een Velion 3500 Brushless Elektro motor en een Velion VXL-3S Snelheidsregelaar. Dit gecombineerd met de standaard meegeleverde 8.4 Volt accu geeft de auto een snelheid van ongeveer 75 km/h. In combinatie met een 11.1 volt lipo accu kan de snelheid oplopen tot 115 km/h. De Snelheidsregelaar is zodanig afgesloten, dat deze waterbestendig is, waardoor het model ook in modder, sneeuw etc te gebruiken is. Traxxas is het grootste en meest bekende RC merk in de wereld en elk rc model van traxxas is uitgevoerd met de nieuwste en beste technologie. Een van deze technologieen is de training mode, die is ontwikkeld voor de beginnende rijder. Indien deze wordt ingeschakeld, wordt de snelheid van de auto beperkt met 50%. Zo kan ook de onervaren rijder de Stampede VXL leren rijden. Kracht naar de wielen wordt geregeld door de efficiente 3-tandwiels transmissie, met gesloten kogellagers en soepel-lopende telescopische aandrijfassen. Daarbij is het differentieel uitgerust met geharde stalen tandwielen die nooit aangepast hoeven te worden. Voordeel van de 4WD versie ten opzichte van de 2WD versie is onder andere dat de 4WD versie een betere wegligging heeft en ook makkelijker wegkomt als deze "vast" komt te zitten. 

 

Dit model wordt volledig geassembleerd en rijklaar geleverd inclusief de nieuwste 2.4GHz TQi pistoolzender met bluetooth, 8.4V Accu, lader en 2 jaar garantie.Nog geen opmerkingen

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen nieuw commentaar plaatsen.